"Ik word er blij van jou, als ondernemer, te helpen groeien met je bedrijf. Dit doe ik oa. door je adminstratie te structureren, maar ook door werk uithanden te nemen."


- Daniëlle Davelaar -


OVER MIJ


Wat leuk dat je op mijn pagina bent! Mijn naam is Daniëlle Davelaar, 45 jaar en moeder van een dochter van 18 en een zoon van 12 jaar. Wij wonen in Dordrecht.

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring met administratieve en secretariële werkzaamheden. Maar dat niet alleen, door mijn achtergrond in de mode- en kledingbranche heb ik ook de nodige ervaring op het creatieve vlak. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt in loondienst, maar toch miste ik iets. Tijd voor een nieuwe uitdaging, een volgende stap in mijn leven. Hoe zou het zijn om mijn expertise in te kunnen zetten voor meerdere ondernemers, niet beperkt te worden tot één bedrijf. De vrijheid hebben mijn eigen tijd in te delen, te werken waar ik maar wil. Een logische volgende stap was mijn eigen bedrijf starten als Virtual Assistant.

In november 2018 heb ik de opleiding 'Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf' succesvol afgesloten, daarmee stond het fundament van mijn bedrijf en ben ik een gecertificeerd Virtual Assistant.


In januari 2019 ben ik officieel gestart met mijn bedrijf: Daniëlle Davelaar Virtual Assistant.

Tijdens de opleiding 'Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf' kwam ik erachter dat ik online marketing wel erg leuk vond en mij daar verder in wilde verdiepen. Daarom startte ik in april 2019, bij dezelfde academie, met de opleiding 'Virtueel Succes - Module 1 - Online Marketing & Sales'. Deze heb ik inmiddels ook succesvol afgerond en ook hiervoor heb ik een certificaat mogen ontvangen.

De eerste 2 jaar van heb ik mijn bedrijf gerund naast mijn baan in loondienst. Zo heb ik een goede basis, fundering, voor mijn bedrijf neergezet. Op deze manier kon ik uitvogelen hoe alles werkt als zelfstandig ondernemer en mijn bedrijf steeds verder kunnen uitbouwen. Zonder dat ik de stress had of ik wel genoeg inkomsten had die maand.

Inmiddels heb ik wel de stap genomen om volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan en heb ik mijn baan in loondienst opgezegd. Het was niet meer te combineren. Ik wil mij volledig kunnen focussen op mijn eigen bedrijf, mijn droom eindelijk waar gaan maken.

Per 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer en dat voelt zo ontzettend goed.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact mij op.